Název | Množství a jednotka |
---|---|
chobotnice | 500 g |
cibule | 1/2 ks |
česnek | 2 stroužky |
cherry rajčátka | 5 ks |
cuketa | 50 g |
portské víno | 50-100 ml |
kapary | 1 lžička |
citron | |
bazalka | 1/2 lžičky |
pepř celý | 4 kuličky |
chilli | špetka |
olivový olej | 3 lžíce |
sůl | |
sépiové těstoviny |
Postup: Čočku uvaříme v neosolené vodě s bobkovým listem doměkka. Scedíme, půl hrnku... zobrazit recept
Postup: Srnčí maso (jelení, kančí) odblaníme a nakrájíme na kostky. Ve velkém hrnci na... zobrazit recept
Postup: Tvaroh, šlehačku a bílý smetanový jogurt smícháme nejprve vařečkou. Přidáme 2... zobrazit recept
Postup: Rozinky přelijeme horkou vodou nebo rumem a necháme nabobtnat. Kaštanovou mouku... zobrazit recept
Postup: Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Poklademe na sádlem vymazaný pekáč... zobrazit recept
Křen selský (Armoracia rusticana nebo dříve Cochlearia armoracia) je domácí prostředek se zázračnými účinky na lidskou imunitu s širokou paletou příznivých účinků na lidský organismus. Je to vytrvalá rostlina pěstovaná pro svůj... zobrazit článek
V samém historickém centru jihomoravské metropole nabízíme posezenív tradičním...